Concept smoke screen

+386 41 739 819
Pokličite nas

Xenon flash

Xenon flash

Podroben opis

Xenon Flash je izjemno zmogljiva stroboskopska (utripajoča) luč, ki z močjo do 1500W zagotavlja popolno zmedo med nepovabljenimi gosti. Xenon Flash omogoča montažo na steno ali strop in se poveže z obstoječim sistemom varnostnega dima. Ob sprožitvi sistema varnostnega dima, se sproži tudi Xenon Flash, ki v kombinaciji z varnostnim dimom v prosotoru povzroči dodaten šok, saj močna in utripajoča svetloba onemogoča neposreden pogled v cilj nepovabljenih gostov. Xenon Flash omogoča preprosto montažo in integracijo v obstoječi varnostni sistem, prav tako pa napravo odlikuje preprost in nevpadljiv dizajn.

Uporabo Xenon Flash priporočamo v kombinaciji s sistemi varnostnega dima. Xenon Flash je primeren za vse prostore, priporočamo pa, da v večjih prostorih namestite več naprav, ki utripajo iz več različnih smeri. Za največjo učinkovitost priporočamo kombinacijo z S3B zvočno pregrado.

  • 750 – 1500W moč
  • Nastavljanje prek DIP stikala
  • Napajanje prek 120V ali 240V omrežja
  • Preprosta montaža in integracija v obstoječi varnostni sistem

Sistemom varnostnega dima v Sloveniji zaupa že več kot 200 podjetij, ki imajo svoje premoženje zaščiteno z najnaprednejšo tehnologijo varovanja v letu 2020!