Concept smoke screen

Blog objave

Prihaja Titanium Ti150!

Na trg prihaja nov generator dima iz pametne družine Titanium: Ti150.
Ti150 je večji in zmogljivejši brat Ti100. Odlikuje ga delovanje prek IP protokola, ki napravi omogoča komunikacijo z ostalimi generatorji dima v vašem varnostnem sistemu.
Naprava lahko tako deluje kot samostojen generator dima, ali pa kot centrala, ki upravlja delovanje ostalih generatorjev varnostnega dima ter drugih naprav povezanih v varnostni sistem.
Napredna tehnologija grelca zagotavlja maksimalen izkoristek, en liter polnilne tekočine pa v 60s zadimi neverjetnih 2400 kubičnih metrov!
Ti150 je idealna naprava za velika skladišča, pisarne ali trgovine z obstoječim varnostnim sistemom, ki temelji na IP tehnologiji.
Kmalu na zalogi!

Sistem dimne zaščite v Zlatarni Menart preprečil že tri rope!

Zlatar Aleksander Menart, ki je naša zvesta stranka že od leta 2009 je več kot zadovoljen z investicijo v sistem dimne zaščite Concept Smoke Screen. Obstoječi sistem varnostnega dima v njegovi poslovalnici je namreč preprečil že tri rope. O »eni najboljših naložb v življenju« si lahko več preberete na naslednji povezavi: https://www.dnevnik.si/1042929600.
Gre za zgolj en primer uspešnega varovanja manjših poslovnih prostorov s pomočjo dimne zaščite. Sistem dimne zaščite je idealen za varovanje zlatarn, urarn ter draguljarn, saj dragih izdelkov ne poškoduje, niti na njih ne pušča sledi. Za varovanje manjših poslovalnic priporočamo izdelka Sentinel S35 ali Sentinel S55, če pa želite med nepovabljenimi gosti zasejati dodatno zmedo vam v kombinaciji s sistemom dimne zaščite priporočamo uporabo stroboskopske luči Xenon Flash, zvočne pregrade S3B ali pa kar obeh dodatkov skupaj!

Zaupajo nam

Sistemom varnostnega dima v Sloveniji zaupa že več kot 200 podjetij, ki imajo svoje premoženje zaščiteno z najnaprednejšo tehnologijo varovanja v letu 2018!