Concept smoke screen

+386 41 739 819
Pokličite nas

S3B

S3B

Podroben opis

S3B zvočna pregrada je v kombinaciji s sistemom varnostnega dima sinonim za kaos. Ob sprožitvi sistema varnostnega dima se aktivira tudi S3B, ki ustvari zvočno pregrado, ki bo vse nepovabljene goste zagotovo šokirala. Z neverjetnimi 127 decibeli S3B poskrbi za nevzdržen hrup, ki bo pregnal še tako trdovratne vsiljivce. S3B se ponaša z preprostim in nevpadljivim dizajnom, ki omogoča preprosto namestitev na steno ali strop prostora. Naprava omogoča preprosto integracijo v obstoječi varnostni sistem, oziroma povezavo z obstoječimi sistemi varnostnega dima.

Uporabo S3B zvočne pregrade priporočamo v kombinaciji s sistemi varnostnega dima. S3B zvočna pregrada je primerna za vse prostore, priporočamo pa, da v večjih prostorih namestite več naprav, ki proizvajajo zvok iz različnih smeri. Za največjo učinkovitost priporočamo kombinacijo Xenon Flash.

  • 12Vdc
  • Preprost 0 – 12V sprožilec
  • V primeru prekinitve napajanja ima naprava vgrajene dodatne baterije
  • Nastavljanje prek DIP stikala

Sistemom varnostnega dima v Sloveniji zaupa že več kot 200 podjetij, ki imajo svoje premoženje zaščiteno z najnaprednejšo tehnologijo varovanja v letu 2020!